Pripravte sa na obdobie, ktoré nás čaká: Najväčší problém s pleťou vyrieši toto!

Zbavte sa nepríjemných fľakov a tmavých škvŕn!
Zdroj: thinkstock.com
2017-02-23 11:30:00

Slnko je odjakživa veľkým strašiakom. Či už ide o úpal, problémy s dýchaním alebo kožné choroby, vždy sa musíme mať na pozore. Teplé a slnečné počasie však neprináša len choroby a ťažkosti spojené so zdravím. Spája sa s ním aj znečistené ovzdušie a silné UV žiarenie, ktoré pomaly, ale isto zabíja celú planétu.


Všetky tieto problémy na každého človeka pôsobia jednotlivo a v konečnom dôsledku prinášajú rôzne ťažkosti. Jedným zo znakov prílišného slnenia či zdržovania sa v nezdravom ovzduší sú tmavé škvrny na pleti. Trápia mnoho ľudí a málokto si s nimi vie svojpomocne poradiť.

Pritom netreba ďaleko zachádzať. Stačí, keď sa necháme inšpirovať dávnymi receptami starých materí. Prírodné rady vždy najlepšie účinkovali a nie je dôvod  nemyslieť si to aj teraz.

Koniec neúčinnej chémii

Čas je faktor, ktorý len ťažko ovplyvníme a nedá sa zastaviť. Jediné, čo môžeme naozaj urobiť je to, že ho troška spomalíme. Dopriať pleti poriadnu dávku výživy je to najmenej, čo môžeme urobiť. Netreba pritom siahnuť po komerčných riešeniach, pretože tie bývajú veľmi drahé a v mnohých prípadoch aj neúčinné.


Záhada, ktorá zmení váš názor na kuracie prsia: Čo znamenajú biele prúžky na mäse!


Zhoršená pleť a tmavé škvrny v dôsledku častého opaľovania môžete vyriešiť ľahkou a lacnou procedúrou. Táto úžasná domáca medicína pôsobí ako zázrak a nezaberie vám veľa času. Stačí do neho vniesť pravidelnosť a systém a výsledky sa onedlho dostavia. A čo je najlepšie – je to prirodzená pomoc bez vedľajších účinkov. Nemusíte sa obávať alergickej reakcie, ak nie ste citliví na žiadnu z použitých prísad.

Čo na to potrebujeme?

Jeho príprava je veľmi jednoduchá a je možné, že všetky prísady budete mať doma v chladničke a komore. Nachystajte si jednu lyžicu medu, dve lyžice ovca a mlieko.

Všetky ingrediencie zmiešajte v miske. Pred nanesením zmesi si tvár dôkladne vyčistite. Zmes nechajte pôsobiť minimálne pol hodiny a následne ju odstráňte teplou vodou. Tento liek je bohatý na škrob, ktorý sa používa na čistenie textílií a plátien. Ovos obsahuje škrob, teda vašu tvár vybieli a odstráni nežiaduce tmavé škvrny. Najlepší efekt docielite vtedy, keď si budete túto prírodnú medicínu nanášať na tvár alebo problémové miesta každý večer pred spaním.

S touto starostlivosťou však ide ruka v ruke aj zvyčajná pleťová opatera. Nezabúdajte teda na pravidelný prísun tekutín a ochranu pred slnečným žiarením. Ľudská koža je vrchnou ochranou tela a zaslúži si veľkú pozornosť.

Čítajte tiež: Množstvo ľudí ju celé roky varia zle: Chyba, kvôli ktorej hrozí otrava!

2017-02-23 11:30:00  |  Text: ss   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia