Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nápoj, s ktorým schudnete aj keď ste leniví? Tento elixír vraj funguje výborne!

Zázračný elixír zlepší nie len vaše zdravie, najmä podporí metabolizmus. Kilá pôjdu preč, ani nebudete vedieť ako.
Zázračný elixír zlepší nie len vaše zdravie, najmä podporí metabolizmus. Kilá pôjdu preč, ani nebudete vedieť ako. (Zdroj: Thinkstock.com)

K zdravému životnému štýlu nepochybne patrí okrem zdravej stravy aj pohyb. Ak sa však každý deň premáhate a nútite do fyzickej aktivity, skúste si pomôcť týmto skvelým nápojom!

Zázračný elixír, ktorý vám pomôže schudnúť aj bez pohybu! To je pre mnohých sen. Portál Healthdigezt.com pozná spôsob, ako spáliť kalórie, aj keby ste nič nerobili! V čom spočíva jeho tajomstvo? Je založený na zvyšovaní miery bazálneho metabolizmu. Podľa neho je lenivým spôsobom, ako schudnúť, pravidelné pitie zázračného elixíru! Na jeho prípacu pritom nepotrebujete špeciálne ingrediencie, ale jednoduché potraviny, ktoré nájdete vo svojej kuchyni.

Ako postupovať?

Na prípravu budete potrebovať iba organický med, škoricu a vodu. Na jednu šálku vodu použite 2 čajové lyžičky medu a čajovú lyžičku škorice. Vodu prevarte, zalejte ňou škoricu, uzatvorte a počkajte, kým je voda tak akurát, aby ste ju mohli vypiť. Do vlažnej vody pridajte med. Nikdy ho však nepridávajte do horúceho nápoja, mohli by ste tým zabiť všetky nutričné hodnoty.

Dávkovanie je veľmi jednoduché. Polku šálky vypite pred spaním, druhú ráno po prebudení. Nápoj nikdy ničím neochucujte, ani ho opätovne nezohrievajte.

Prečo práve med a škorica?

O škorici sa dá básniť aj hodiny. Spolu s medom je vhodným pomocníkom pred sezónnymi chorobami ako angína, prechladnutie či chrípka. Med je navyše prírodné antibiotikum, takže spolu so škoricou sú skvelými doplnkami pri liečbe chorôb. Škorica sa v poslednej dobe skloňuje aj ako preventívny doplnok so skvelými protirakovinovými účinkami.

Okrem toho sa sila škorice skrýva aj v schopnosti regenerovať tkanivá a urýchľovať látkovú premenu. Do špeciálnych zábalov sa používa pri odstraňovaní nežiaducej celulitídy. Okrem toho zlepšuje trávenie, pomáha znižovať zlý cholesterol, uvoľňuje od bolesti svalov a kĺbov. Štíhlu líniu síce podporuje termoreguláciou, no dôležité je dávkovanie, ktoré by sa nemalo preháňať. Pri väčšom množstve môže spôsobovať zažívacie ťažkosti!

Nečakajte však, že za vás spraví zázrak a o mesiac sa vďaka nemu budete pýšiť štíhlou postavou. Nič nie je efektívnejšie ako zdravá strava a dostatočný pohyb. Ak holdujete zdravému životnému štýlu, môžete zaradiť nápoj do svojho jedálnička už len vďaka liečivým účinkom škorice a medu. Ak vám dopomôže k rýchlejšiemu chudnutiu, je to len príjemná čerešnička na torte!

Čítajte tiež: Keď populárna voda s citrónom nefunguje tak, ako by mala: Kedy sa jej radšej vyhnúť!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9