Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Presuňte sa medzi austrálskych domorodcov: Užite si dokonalú masáž

Užite si príjemnú masáž!
Užite si príjemnú masáž!

Potrebujete sa zrelaxovať, načerpať nové sily a nechať svojím telom prúdiť energiu, ktorá zharmonizuje telo a dušu? Vyskúšajte netradičnú masáž austrálskych domorodcov Kodo, vďaka ktorej uvoľníte psychické a emocionálne napätie a stres sa stane minulosťou. Od iných masáží sa odlišuje v tom, že počas nej budete počuť hlasy austrálskych domorodcov!

Masáž austrálskych domorodcov Kodo je rytmická masáž, ktorá je inšpirovaná tradičnými technikami austrálskych domorodcov. Kombináciou špirálovitých pohybov, akupresúrnych bodov a strečingu uvoľníte svoje telo a budete sa cítiť ako znovuzrodení.

Masáž pôsobí aj ako aromaterapia, keďže sa pri nej používa viacero druhov olejov. Pri masáži sa obvykle používajú tri aromatické oleje:

• Detoxikačný – Olej s vôňou grepu, pomaranča alebo borovice.
• Harmonizačný – Olej s vôňou levandule alebo ružovej palmy.
• Rejuvenizačný – Olej Ylang-Ylang alebo cypruštek.

Ako prebieha?

Procedúru sprevádza príjemná hudba z hudobného nástroja didžerido, pričom je počuť domorodý hlas, ktorý rodnou rečou praje masírovanému a masérovi príjemné chvíle. Na začiatku masáže sa vykonáva malý rituál s drevenou miskou, v ktorej sa zapália šalviové alebo rozmarínové listy. Tento rituál má očistiť ducha a pripraviť človeka na ďalšie kroky masáže.

Masáž môže mať viac variácií. Skladá sa z častí, ktoré sa môžu navzájom kombinovať. Sú to časti, ktoré sa volajú napr. Marta Kodo, Mirri, Yanko Jin a mnoho iných. Príkladom je Yankoo Jin, čo znamená syn padajúcej vody. Je to peeling celého tela morskou soľou, ktorá sa nanáša na naolejované telo. Súčasťou masáže môže byť aj masáž tváre, pri ktorej sa používa reflexná terapia tváre.

Účinky masáže

Masáž pôsobí na celé telo. Dokáže vás zbaviť stresu a depresie a dokonalo sa pri nej uvoľníte.

Účinky masáže:

•    Telo upokojuje, povznáša a napĺňa ho radosťou.
•    Obnovuje tok energie v tele.
•    Uvoľňuje myšlienky, psychické a emocionálne napätie, balansuje telo.
•    Pôsobí ako prevencia pri strese.

Koľko stojí a kde ju nájdete?

Masáž austrálskych domorodcov Kodo môžete vyskúšať v niektorom masážnom salóne na Slovensku, kde si vyberiete dĺžku procedúry. Obvykle sa masáž prevádza buď 40 min, alebo 60 min, ale nájdete aj 90-minútovú masáž. Optimálna je 60-minútová masáž, za ktorú zaplatíte okolo 28 eur. Čím dlhšiu procedúru si vyberiete, tým viac za masáž zaplatíte.

Masáž austrálskych domorodcov Kodo nie je obyčajná masáž, je to meditácia, liečba, a uvoľnenie starostí. Vtiahne vás do sveta harmónie, kľudu a maximálnej relaxácie!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9