Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tajomsvo krásy Valentiny Zenere odhalené: Spoznajte triky jej dokonalého výzoru!

(Zdroj: SITA/Scott A Garfitt/Invision/AP)

Krásna a úspešná. Taká je argentínska herečka, speváčka a modelka Valentina Zenere, ktorá hviezdi v seriály Élite. Aké je tajomstvo jej dokonalého výzoru?

Herečka zažiarila na obrazovkách v už útlom veku v seriáli na Disney Channel Soy Luna and Juacas. Jej kariéra nabrala na obrátkach aj na predvadzacích mólach. Je tvárou popredných svetových značiek v oblasti make-upu a štýlu, píše sa na steptohealth.com. Nie je žiadnym tajomstvom, že argentínska herečka, ktorá je oddaná kozmetike a trendom, žiari všade, kam príde, vďaka svojej schopnosti byť „It girl“. Ako sama priznala, aby tak vyzerala, často sa inšpiruje obľúbenými hviezdami, akými sú Pamela Anderson či Hailey Bieber.  Ak chcete vyzerať ako ona, riaďte sa jej trikmi. Čo robí, aby vyzerala dokonale?

1. Hydratácia

Hydratácia je potrebná na vyrovnanie hladiny vody v pokožke a na prípravu tváre na zvládanie vonkajších faktorov, akým je napr. make-up. Preto je v každej make-upovej rutine jedným z najdôležitejších krokov zvlhčenie tváre. Valentina Zenere používala hydratačný krém už od útleho detstva. Tento zvyk jej a jej sestre vštepila matka. Odborníci na dermatológiu odporúčajú nanášať hydratačný krém na dennej báze. Predídete tak vysušeniu pokožky, tá bude odolnejšia a zlepší sa aj váš celkový vzhľad.

2. Vyberá si mejkap podľa príležitosti

Každá príležitosť si podľa nej vyžaduje osobitný make-up. Na fotenie si Valentina väčšinou volí sofistikovaný a jednoduchý make-up s podkladovou bázou s korektormi a krémovým kontúrovaním. Čo sa týka vzhľadu, používa gradient v šedých tónoch a ružových tieňoch. Jej pery sú lesklé s decentnou hnedou linkou. Výsledok? Nadprirodzený vzhľad, ktorý je ideálny na večer s priateľmi. Inokedy používa čiernu ceruzku okolo očí, výrazné linky aj čierne očné tiene. Týmto spôsobom získava vo vzhľade efekt sily a energie. Táto možnosť je ideálna na nočnú jazdu.

3. Miluje ružovú

Ružová je spojená s kreativitou, krásou a ženskosťou. Hviezda Élite používa rovnaký tón na lícne kosti, viečka a pery. Za dobrý nápad považuje zachovanie konzistencie tým, že nosí oblečenie v rovnakých tónoch.

4. Ako rozjasňovač používa lícenku

Argentínska herečka používa lícenku ako zvýrazňovač. Dosiahne ním na tvári liftingový efekt, ktorý pôsobí tak, akoby bola prirodzene osvetlená. Nanáša ju na najvyššiu oblasť lícnych kostí, od oka smerom von. Na záver nanesie na rovnaké miesto menšie množstvo metalického pigmentu.

5. Používa maskaru

Mascara je kefka, ktorá vám umožní jemne oddeliť a natočiť riasy, čím dodá vašej tvári veľmi elegantný nádych. Môže mať rôznu intenzitu a objem, ale hlavným cieľom je priniesť riasam väčšiu viditeľnosť a dodať vzhľadu energický nádych. Jej nanášanie je podľa Velntine jeden z najposvätnejších momentov v celej rutine líčenia.

6. Dodáva objem perám

Existuje mnoho prírodných spôsobov, ako mať plnšie pery, ako je napríklad dobrý peeling pokožky alebo hydratačné balzamy na suché pery. Make-up je však stále jednou z najužitočnejších techník na dosiahnutie tohto efektu. Jedna z vizážistiek Valentine vysvetlila, že je potrebné ceruzkou načrtnúť kútiky pier, vystúpiť niekoľko milimetrov od nich a pokračovať pozdĺž prirodzenej línie úst.

7. Trúfa si na módny manažérsky look

Nie všetko je make-up v rutine Valentiny, aby bola „It girl“. Rovnako dôležitý je outfit, ktorý si vyberie, či už na udalosť, na párty alebo na fotenie. Herečka vsádza na manažérsky look, oblek pozostávajúci zo sukne a pásikavej blúzky v odtieňoch sivej, biele body a lodičky.

8. Inšpiráciu hľadá u svojich obľúbených hviezd

Na Medzinárodný filmový festival v Benátkach sa Valentina rozhodla inšpirovať niektorými obľúbenými celebritami. Použila na to strapaté updo z osemdesiatych rokov známe ako Pammy updo, ktoré spopularizovala Pamela Anderson. Čo sa týka nechtov, použila efekt, ktorý propaguje modelka Hailey Bieber. Ide o glazované nechty. Nanáša na ne prírodné, dúhové  farby. Toto je veľmi nadčasový vzhľad, ktorý sa hodí na každú príležitosť.

 

Okrem mejkapu a oblečenia si dáva herečka pozor na vyváženú stravu a čas venuje aj cvičeniu, Tvrdí, že je to súčasťou toho, aby vyzerala a cítila sa dobre.

Viac o téme: MejkapHydrataciaValentina Zenere
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9